skip to Main Content

BEELDBEESTEN

ASTRID GRAUS

De leergierigheid van Astrid schiet door in haar werk. Haar redactionele en educatieve illustraties leren ieder mens alles en daarin zoekt zij graag de combinatie op met bewegende media.

previous arrow
next arrow
Slider

LETITIA ROERHORST

Letitia is een animator in hart en muis. Bewegende media is voor haar een tweede natuur waarmee ze ritmisch, gevoelsmatig en vooral enthousiast ieder probleem oplost.

previous arrow
next arrow
Slider

ALISSA KERKENAAR

Alissa is een kleurrijk BEELDBEEST die voornamelijk digitaal werkt. Ze maakt graag redactionele illustraties en haar karakterontwerp brengt elk karakter tot leven. Ook is ze erg flexibel qua stijl.

previous arrow
next arrow
Slider

DENNIS VAN GULIK

Dennis is een animator pur sang, alhoewel hij zijn hand niet omdraait voor de sporadische illustratie. Gewapend met een passie voor film en een oneindige ambitie brengt hij zijn creaties tot leven.

previous arrow
next arrow
Slider

ANNE VAN WINGERDEN

Met haar rode haren is Anne net zo vurig als persoon als in haar werk. Haar daadkracht dreunt door in haar educatieve animaties, illustraties op maat en ook is ze thuis in fotografie.

previous arrow
next arrow
Slider

LUNA SCHUMAN

Luna is een veelzijdige beeldmaker, thuis in digitaal en analoog. Haar nieuwsgierige houding en humor komen jou goed van pas in het vinden van de creatiefste oplossingen.

previous arrow
next arrow
Slider

LISA JACOBS

Als illustrator maakt Lisa eigenzinnig beeld om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en te weerleggen. Ze is een beest in het maken van realistische beelden en landschappen.

previous arrow
next arrow
Slider

CONTACT

HEEFT U GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Via dit formulier krijgt u contact met De Beeldbeesten. Als u een keuze gemaakt heeft voor een specifieke maker, laat dit dan weten in het bericht. Heeft u geen flauw idee wie u het beste uit de brand kan helpen? Geen zorgen, laat ons een bericht achter en wij zetten er zelf de beste mensen op!

Back To Top